MATRICULA OBERTA per optar als exàmens “ABRSM” des de l’escola HARMONIA; Pràctica del 13 al 27 de gener 2020, teòrica del 3 al 17 d’abril.
roser_palomero

Roser Palomero

Directora i fundadora de l’Escola.

Realitzà els seus estudis musicals a Lleida i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, obtenint les titulacions superiors d’acordió, piano i Solfeig i Teoria de la Música.

més informació

1er. Premi del Campionat d’Europa d’ Acordió, París 1976.

Per haver guanyat aquest concurs, per la fundació i direcció de la Orquestra d’Acordions de Cervera, i els èxits dels seus deixebles en competicions europees, se li atorga el títol de Lleidatana del mes de Novembre.

El 1979 organitza el Concurs Nacional d’Acordió a la ciutat de Lleida.

Es membre actiu de diversos jurats, entre altres el del Concurs Reina Sofia, a Madrid.

El 1983 s’instal·la a Andorra i crea la Escola de Música Harmonia a Escaldes-Engordany, que manté una intensa activitat fins al dia d’avui. El 1984 crea la Orquestra d’Acordions Harmonia amb la que, guanya la Copa d’Europa, en la categoria “Orchestrates” el 1995 i enregistra 4 CD’s.

Ha composat la sardana “Escaldes ja ets tota una pubilla”, en commemoració dels 18 anys de la proclamació d’Escaldes-Engordany com a parròquia independent.

El 1987 i el 1997 organitza el Trofeu Mundial d’Acordió al Principat.

Des del 1994 Organitza el Concurs Internacional de Piano, Premi Principat d’Andorra. Els anys 2001 i 2003 organitza el Concurs Internacional d’Acordió, Gran Premi d’Escaldes-Engordany.

Des del 1999 organitza el Curs Internacional de Música Principat d’Andorra.

El 1998 entra a formar part de “la Fisorchestra Città de Osimo” fent actuacions per tota Itàlia i participant, el 4 de Setembre del 2004, en un concert al festival de la juventud dedicat i en honor al Papa Joan  Pau II organitza’t per la R.A.I., a la ciutat de Loreto (Italia). El 2004 actuen conjuntament amb la Orquestra Simfònica de la RAI.

També el 2004 dirigeix la Orquestra Harmonia en representació del Govern Andorrà, per a celebrar la Diada d’Andorra a Toulouse. El mateix any actua en motiu de l’acord de la UNESCO sobre la declaració de la vall del Madriu Patrimoni Cultural de la Humanitat.

El 1999 participa en un intercanvi docent impartint classes d’acordió en el conservatori de Praga.
Actualment continua la seva tasca al capdavant de la Escola de Música Harmonia al Principat d’Andorra.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA PROFESSORA ROSER PALOMERO A:

http://www.youtube.com/watch?v=xL5GB3q-lu4

Descobreix més a:

Sandra Couto

Sandra Couot

Professora de Piano

Estudia acordió i piano a l’Escola de Música Harmonia. Assisteix a cursos intensius i classes magistrals d’acordió amb Carlos Iturralde i Miren Agurne Iñarga, Iñaki Alberdi, Vladimir Zubitsky i de piano amb Stanislav Pochekin, Xavier Dols, com a més rellevants.

més informació

És guardonada amb copa i medalla d’or en diversos Campionats d’Europa d’Acordió en les categories infantil, Junior i Duos Junior.

El 1993 s’incorpora a l’Orquestra d’Acordions Harmonia, amb la que l’any 1995 guanya la Copa d’Europa en la categoria “Orchestres”, i participa en l’enregistrament de 4 CDs.

Com a pianista participa a la 1ª edició del Concurs internacional de Piano “Premi Principat d’Andorra” l’any 1994.

Des del 1998 fins al 2002, forma part de la “Fisorchestra Città di Osimo” actuant per tot Itàlia i el 2004 conjuntament amb la Orquestra de la RAI.

Ha sigut col·laboradora educativa a l’Escola Maternal francesa de Canillo i a l’escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp.

Des del 2002, forma part de l’organització del Curs Internacional de Música i es secretària del jurat i secretària de direcció del prestigiós Concurs Internacional de Piano “Premi Principal d’Andorra”

Des del 2003, es educadora musical infantil a l’Escola de Música Harmonia.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA PROFESSORA SANDRA COUOT A:

http://www.youtube.com/watch?v=xL5GB3q-lu4

Descobreix més a:

Sandra Couto

Sandra Couot

Brigit Garcia

Brigit Garcia

Professora de Cant

Inicia la seva formació musical a l’Escola de Música Harmonia amb tan sols 8 anys, realitzant dos cursos d’acordió. Aquí decideix estudiar Piano arribant fins al 7è curs juntament amb les classes de solfeig i harmonia a l’ Institut Andorrà d’Estudis Musicals.

més informació

No obstant, la seva passió musical no resta solament en els instruments, sinó que decideix formar i educar la seva veu, prenent diverses classes de cant, no només líric, sinó sobretot de tècnica i estil modern, per així poder enriquir la diversitat d’estils per a un repertori de cançons molt més variat.

Assisteix durant dos anys a cursos de cant a Barcelona, on coneix a Helen Rowson  i participa en una de les seves Master Class de ´Voice Craft´ (Tècnica per a veu).

La seva carrera Musical no s’atura aquí, ja que el següent pas important que realitza, és tot un curs particular d’expressió corporal a l’Escola d’interpretació i dansa ´Eòlia´ (Barcelona).
Comparteix aquest curs amb classes d’ harmonia i acompanyaments al piano. Element clau per a l’escriptura de partitures i composicions, com per exemple  la seva participació en concurso de BSO per a curt metratge del canal televisiu ´Cuatro´, o en el concurs internacional de música tradicional Catalana, presentant el tema ´Gresca Gegantera´.

En quant a experiències, podem destacar la seva participació en el programa de selecció de la cançó representant d’Andorra al Festival d’Eurovisió, quedant finalista com a Autora i Compositora de la cançó en Català ´Confia en Mi´.

A arrel d’aquesta etapa, Brigit decideix enregistrar un CD amb 12 temes composats i interpretats per ella mateixa, presentant un repertori de diversos gèneres,anomenat ´Tal cual´.
D’aquesta manera va fer realitat el seu somni d’actuar en directe davant d’un públic, tenint la sort de ser telonera del cantant i artista Alex Ubago. Sense oblidar dos concerts més en solitari, organitzats per l’Hble. Comú d’Escaldes-Engordany, actuació a Barcelona en les jornades de la Festa de la Música i diversos concerts contractats per entitats privades.

Actualment Brigit continua la seva carrera Musical com a veu i dansaire de l’Esbart Santa Anna d’Escaldes-Engordany, sense oblidar les seves dues darreres composicions de les danses: ´Aigües d’Escaldes´(jota) i ´l’Arlequinada´ (polka). També és monitora del taller  de cant ´Musical Mix´ a la Llar de Lòria, i professora particular de piano per a nens petits.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA PROFESSORA BRIGIT GARCIA A:
http://www.facebook.com/brigit.garcia78

Descobreix més a:

Alfred Llahí

Alfred Llahí

Professor de Violí

Nascut en el si d’una família andorrana molt vinculada a la música (el seu pare va estudiar la carrera de piano amb el prestigiós pianista català Tomàs Buxó i va ser company d’estudis del catedràtic de piano Miquel Farré), inicià els seus estudis musicals a l’edat de 6 anys de la mà del seu pare ingressant, després, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, creat l’any 1886 i fins l’any 2001 l’únic centre públic de Catalunya d’ensenyament musical de grau superior

.

més informació

L’any 1988 va fundar l’Escola de Música del Comú d’Escaldes-Engordany, que va dirigir fins l’any 1992 essent, alhora, professor de piano, violí i tecnologia musical i assessor musical del Comú d’Escaldes-Engordany en l’organització de les temporades de concerts de música clàssica.

Entre els anys 1989 i 1990 fou professor de música a l’Escola Espanyola d’Andorra la Vella, formant part de l’Assessoria Pedagògica de la Conselleria d’Educació (avui Ministeri d’Educació) del Govern d’Andorra i entre els anys 1993 i 1996 fou professor titular de violí de l’Escola de Música Harmonia, tasca que ha reprès aquest any 2014. Des de l’inici del curs 2012-2013 és, també, professor de violí, piano, armonia, percepció musical i escolta activa al Trívium, Espai lauredià d’arts escèniques, a Sant Julià de Lòria.

Membre de l’Asociación de Corresponsales de Prensa Iberoamericana i de l’Organisation Internationale des Journalistes, des de l’any 1991 ha compaginat la tasca pedagògica amb el periodisme, com a contertulià i crític musical i, des del 1999 fins el 2011 ininterrompudament, presentant i dirigint programes a Andorra Televisió. Actualment presenta el programa Lauredianament a Lòria TV.

Soci d’Honor del Reial Cercle Artístic de Barcelona iDiploma d’Honor de l’Associació Catalana d’Entitats Artístiques, ha publicat fins a la data 8 llibres d’investigació històrica sobre el Principat d’Andorra.

Descobreix més a:

Alfred Llahí

Alfred Llahí

Dante Falótico

Dante Falótico

Professor de Bateria

N ascut a San Rafael Mendoza i criat en entorn familiar de músics en 1989 amb 12 anys vaig començar els meus estudis de piano al conservatori Izaguirre de la ciutat de san Rafael.

més informació

Als 14 anys vaig tenir el meu primer contacte amb la bateria, instrument que em captiu immediatament. Assistint a classes particulars amb el Professor Eduardo Bujaldón baterista de renom a la ciutat, em dediqui plenament a l’estudi d’aquest instrument.

El 1992 vaig entrar com baterista a la meva primera banda de Rock i Blues, formació molt reconeguda en l’àmbit musical de la ciutat atès que estava composta per músics molt joves.

El 1995 vaig ser guanyador del concurs Joves talents organitzat per la Secretaría de cultura de la Municipalitat de San Rafael i finalista al concurs nous intèrprets musicals a l’any següent.

El 1996 em vaig mudar a la ciutat de Còrdoba Argentina on vaig continuar estudiant de forma autodidacta assistint a nombrosos cursos i clíniques de bateria com a alumne actiu i oient. Vaig formar part de diverses formacions en aquesta ciutat tocant estils que van des del Rock simfònic, Jazz fusió, Funk, fins bossanova etc.

El 1998 vaig començar la meva tasca pedagògica, com a professor particular formant a nens i joves estudiants.

Després d’un llarg recorregut a l’Argentina el 2005 em vaig assentar a Barcelona, en constant formació i tocant amb diverses formacions vaig col-laborar amb el Casal Jove de Músics D’Abrera participant en les Jam sessions de Jazz organitzada pel director i Saxofonista Jordi Campos.

Actualment continu la meva carrera en diferents projectes musicals del principat com la banda The Velvet Blues Band i Vibrand en clau de Soul.

Descobreix més a:

Escola de Música Harmonia
membre de la abrsm_hz

2019 ® Harmonia Escola de Música | Design and Powered by: Undercoverlab

Fet amb ❤ des d'Andorra Facebook logo blanc