Brigit Garcia

Professora de Cant

Inicia la seva formació musical a l’Escola de Música Harmonia amb tan sols 8 anys, realitzant dos cursos d’acordió. Aquí decideix estudiar Piano arribant fins al 7è curs juntament amb les classes de solfeig i harmonia a l’ Institut Andorrà d’Estudis Musicals.

No obstant, la seva passió musical no resta solament en els instruments, sinó que decideix formar i educar la seva veu, prenent diverses classes de cant, no només líric, sinó sobretot de tècnica i estil modern, per així poder enriquir la diversitat d’estils per a un repertori de cançons molt més variat.

Assisteix durant dos anys a cursos de cant a Barcelona, on coneix a Helen Rowson  i participa en una de les seves Master Class de ´Voice Craft´ (Tècnica per a veu).

La seva carrera Musical no s’atura aquí, ja que el següent pas important que realitza, és tot un curs particular d’expressió corporal a l’Escola d’interpretació i dansa ´Eòlia´ (Barcelona).
Comparteix aquest curs amb classes d’ harmonia i acompanyaments al piano. Element clau per a l’escriptura de partitures i composicions, com per exemple  la seva participació en concurso de BSO per a curt metratge del canal televisiu ´Cuatro´, o en el concurs internacional de música tradicional Catalana, presentant el tema ´Gresca Gegantera´.

En quant a experiències, podem destacar la seva participació en el programa de selecció de la cançó representant d’Andorra al Festival d’Eurovisió, quedant finalista com a Autora i Compositora de la cançó en Català ´Confia en Mi´.

A arrel d’aquesta etapa, Brigit decideix enregistrar un CD amb 12 temes composats i interpretats per ella mateixa, presentant un repertori de diversos gèneres,anomenat ´Tal cual´.
D’aquesta manera va fer realitat el seu somni d’actuar en directe davant d’un públic, tenint la sort de ser telonera del cantant i artista Alex Ubago. Sense oblidar dos concerts més en solitari, organitzats per l’Hble. Comú d’Escaldes-Engordany, actuació a Barcelona en les jornades de la Festa de la Música i diversos concerts contractats per entitats privades.

Actualment Brigit continua la seva carrera Musical com a veu i dansaire de l’Esbart Santa Anna d’Escaldes-Engordany, sense oblidar les seves dues darreres composicions de les danses: ´Aigües d’Escaldes´(jota) i ´l’Arlequinada´ (polka). També és monitora del taller  de cant ´Musical Mix´ a la Llar de Lòria, i professora particular de piano per a nens petits.