Nascut a Sant Rafael Mendoza i criat en entorn familiar de músics. En 1989, amb 12 anys, vaig començar els meus estudis de piano al conservatori Izaguirre de la ciutat de San Rafael.

Dante Falótico

Professor de Bateria

 

Als 14 anys vaig tenir el meu primer contacte amb la bateria, instrument que em captiu immediatament. Assistint a classes particulars amb el Professor Eduardo Bujaldón baterista de renom a la ciutat, em dediqui plenament a l’estudi d’aquest instrument.

El 1992 vaig entrar com baterista a la meva primera banda de Rock i Blues, formació molt reconeguda en l’àmbit musical de la ciutat atès que estava composta per músics molt joves.

El 1995 vaig ser guanyador del concurs Joves talents organitzat per la Secretaría de cultura de la Municipalitat de San Rafael i finalista al concurs nous intèrprets musicals a l’any següent.

El 1996 em vaig mudar a la ciutat de Còrdoba Argentina on vaig continuar estudiant de forma autodidacta assistint a nombrosos cursos i clíniques de bateria com a alumne actiu i oient. Vaig formar part de diverses formacions en aquesta ciutat tocant estils que van des del Rock simfònic, Jazz fusió, Funk, fins bossanova etc.

El 1998 vaig començar la meva tasca pedagògica, com a professor particular formant a nens i joves estudiants.

Després d’un llarg recorregut a l’Argentina el 2005 em vaig assentar a Barcelona, en constant formació i tocant amb diverses formacions vaig col-laborar amb el Casal Jove de Músics D’Abrera participant en les Jam sessions de Jazz organitzada pel director i Saxofonista Jordi Campos.

Actualment continu la meva carrera en diferents projectes musicals del principat com la banda The Velvet Blues Band i Vibrand en clau de Soul.