Roser Palomero

Directora i fundadora de l’Escola.

Realitzà els seus estudis musicals a Lleida i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, obtenint les titulacions superiors d’acordió, piano i Solfeig i Teoria de la Música.

>Coneix més a Roser

Sandra Couot

Professora de Piano

Estudia acordió i piano a l’Escola de Música Harmonia. Assisteix a cursos intensius i classes magistrals d’acordió amb Carlos Iturralde i Miren Agurne Iñarga, Iñaki Alberdi, Vladimir Zubitsky i de piano amb Stanislav Pochekin, Xavier Dols, com a més rellevants.

>Coneix més a Sandra

Mar Capdevila

Professora de Cant

Cantant professional i educadora des de fa més de 25 anys, ha col·laborat en diverses formacions i projectes a Andorra i amb altres artistes de renom tant fora com dins del país.

La música i l’ensenyament són la seva passió.

>Coneix més a Mar

Alfred Llahí

Professor de Violí

Nascut en el si d’una família andorrana molt vinculada a la música (el seu pare va estudiar la carrera de piano amb el prestigiós pianista català Tomàs Buxó i va ser company d’estudis del catedràtic de piano Miquel Farré), inicià els seus estudis musicals a l’edat de 6 anys de la mà del seu pare ingressant, després, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, creat l’any 1886 i fins l’any 2001 l’únic centre públic de Catalunya d’ensenyament musical de grau superior

>Coneix més a Alfred

Dante Falótico

Professor de Bateria

Nascut a San Rafael Mendoza i criat en entorn familiar de músics en 1989 amb 12 anys vaig començar els meus estudis de piano al conservatori Izaguirre de la ciutat de san Rafael.

>Coneix més a DanteCa

Xavi Moreno

Professor de producció audiovisual & tècnic de so

Nascut i format a València. Productor, tècnic audiovisual i músic. Convina les seves feines en concerts i rodatges cinematogràfics amb la seva altra passió: la música. 

>Coneix més a Xavi 

Xavi Moreno cercle