Sandra Couot

Professora de Piano

Estudia acordió i piano a l’Escola de Música Harmonia. Assisteix a cursos intensius i classes magistrals d’acordió amb Carlos Iturralde i Miren Agurne Iñarga, Iñaki Alberdi, Vladimir Zubitsky i de piano amb Stanislav Pochekin, Xavier Dols, com a més rellevants.

És guardonada amb copa i medalla d’or en diversos Campionats d’Europa d’Acordió en les categories infantil, Junior i Duos Junior.

El 1993 s’incorpora a l’Orquestra d’Acordions Harmonia, amb la que l’any 1995 guanya la Copa d’Europa en la categoria “Orchestres”, i participa en l’enregistrament de 4 CDs.

Com a pianista participa a la 1ª edició del Concurs internacional de Piano “Premi Principat d’Andorra” l’any 1994.

Des del 1998 fins al 2002, forma part de la “Fisorchestra Città di Osimo” actuant per tot Itàlia i el 2004 conjuntament amb la Orquestra de la RAI.

Ha sigut col·laboradora educativa a l’Escola Maternal francesa de Canillo i a l’escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp.

Des del 2002, forma part de l’organització del Curs Internacional de Música i es secretària del jurat i secretària de direcció del prestigiós Concurs Internacional de Piano “Premi Principal d’Andorra”

Des del 2003, es educadora musical infantil a l’Escola de Música Harmonia.