Mar Capdevila

Professora de Cant

Cantant professional i educadora des de fa més de 25 anys, ha col·laborat en diverses formacions i projectes a Andorra i amb altres artistes de renom tant fora com dins del país.

Va iniciar els seus estudis musicals a la Seu d’Urgell formant part de la Coral de les Caramelles i la Coral Joan Brudieu, va estudiar piano inicial. Més tard entra a treballar a Govern i realitza els seus estudis de Bàtxelor en Ciències de l’Educació per la Universitat d’Andorra. Completa els seus estudis amb un Postgrau com a Tècnic Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment pel Conservatori de Bellaterra “El Musical” juntament amb Blanquerna de la Ramón Llull, fent èmfasi en l’aprenentatge de la música utilitzant el mètode Dalcroze, Orff, Kódaly i Willems.

Ha enregistrat dos àlbums i participat el programa de TV3 “12 Punts”, ha estat finalista en tres ocasions per anar a Eurovisió representant Andorra. Al Festival Song Contest Budva de Montenegro l’any 2008. Festival Canòlich Music en pràcticament totes les seves edicions. Posant la veu en documentals, jingles i falques de ràdio.

Actualment treballa a l’Escola Andorrana d’Escaldes, fent suport a les classes de música a maternal i a Caldea com a cantant.